Blog

Een hangmat kan eenvoudig opgehangen worden tussen twee muren of wanden. Let er wel op dat de bevestigingspunten sterk genoeg zijn. Ook een stenenmuurtje in een tuin kan door hangmatgebruik omgetrokken worden als de muur niet stevig is. Let hierbij ook op de aftand tussen de ophangpunten, eventueel kunnen de ophangpunten schuin gekozen worden zodat er meer afstand komt tussen de ophangpunten. Ook kunnen de ophangpunten hoger gemaakt worden om een hangmat op te hangen bij verder uit elkaar gelegen muren. Touw, ophangringen en karabijnhaken om een hangmat op te hangen zijn bij www.tropilex.com  te koop in combinatie met een hangmat. Waarom verkopen we deze spullen niet los? We zijn een hangmattenwinkel en leveren deze spullen te een zeer scherpe prijs als service bij een hangmat.

Tussen twee muren of tussen twee bomen. In huis of buiten, overal kunt u liggen, heen en weer wiegen, slapen of spelen. Een hangmat moet niet te strak maar ook niet te los hangen. Een juiste afstand tussen de ophangpunten is daarom belangrijk. Hoe kan je de afstand berekenen die er nodig is? Heb ik genoeg, te weinig of teveel ruimte? Of, hoe bereken je de hoeveelheid touw om de lussen van de hangmat te verlengen? Bij hangmatje.nl hanteren we als stelregel het volgende: afstand tussen ophangpunten * 1.2 = lengte hangmat + verleng touw Stel dat de ophangpunten 4 meter uit elkaar liggen. U bent in het bezit van een dubbele hangmat met een lengte van 390 cm. 4 * 1.2 = 3.9 + verlengtouw de lengte van het verlengtouw is dan ongeveer 1 meter reken voor een schootsteek een halve meter, aan beide kanten lengte verlengtouw wordt dus 2 meter Maak gebruik van dubbel touw dat is mooier, steviger en makkelijker om te knopen U heeft dan een verlengtouw van circa 4 meter nodig Hoe hoog moet ik de ophangpunten maken? Als regel hanteren wij hoogte ophangpunt = 0.45 * totale afstand tussen ophangpunten In ons geval dus 0.45 * 4 meter = 1.8 meter

Een babyhangmat is veilig indien u de volgende punten in ogenschouw houdt: - Blijf bij uw baby wanneer deze in de babyhangmat ligt. - Hang de hangmat maximaal 10 cm boven de grond / bodem van de box. - Leg een matrasje / kussen onder de hangmat Een babyhangmat van www.Tropilex.com  is veilig en in principe valt uw baby niet vanzelf uit het baby hangmatje. De baby ligt in een natuurlijke houding, een kommatje, en wordt goed ondersteunt. Babies vinden het vaak heerlijk in een hangmatje te liggen. Probeer de hangmat echter pas uit wanneer de baby rustig en tevreden is. Opzoek naar een veilig paashaas kostuum? Mascottepakken.com heeft diverse veilige kostuums om uw baby mee te verassen.

 

Kinderen vinden het ook heerlijk om in een hangmat te liggen, te schommelen of te spelen. Veel babies zijn dol op een babyhangmat in de box, zachtjes schommelen, omvangen door hangmat doek, in een positie die lijkt op de houding in de baarmoeder. Hangmatje.nl is sinds 2006 het vertrouwde adres om eco-vriendelijke hangmatten te kopen. Hangmatten zijn erin alle maten, van een baby hangmat tot zeer grote familie hangmatten. Je kan ook bevestingsmateriaal kopen om je hangmat tussen twee bomen op te hangen. Of binnen, tussen twee muren. De levering is snel en professioneel met DPD. Naast levering op je huisadres kun je ook een ander afleveradres ingeven, bijvoorbeeld je werk!