Accessoires

ACCESSOIRES - HANG DE BABYHANGMAT OF HANGMAT OP

Hang je babyhangmat of gewone hangmat eenvoudig op met onze accessoires. Ook hebben we bevestigingsmateriaal voor de babyhangstoel, kinderhangstoel of gewone hangstoel. Om meteen mee te bestellen!

Maak het ophangen van je hangstoel of hangmat nog eenvoudiger met speciaal bevestigingsmateriaal! Bovendien zorgen deze haken, klemmen, veren en touwen voor de meest veilige en comfortabele ophanging. Accessoires als een babymatras zorgen voor extra comfort en stevigheid voor een babyhangmat. Met onze accessoires maak je je hangmat- of Afhankelijk van de hangplek, zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden verkrijgbaar voor zowel een hangmat als hangstoel. Komt je hangmat tussen twee bomen of verankerde palen te hangen, kies dan een praktische bevestigingsset bestaande uit verstelbaar polyester touw en slimme klemmen, beide in hoge mate belastbaar en weerbestendig. Hiermee kun je de hangmat extreem gemakkelijk op alle plekken ophangen en er weer afhalen. Een hangstoel of kraaiennest kun je veilig aan het plafond ophangen met een universele hangstoel bevestigingsset. Hierbij zorgen de drie boorgaten van de ‘Multispot’ voor een optimale gewichtsverdeling. Dit ophangsysteem maakt ook het aanpassen van de touwlengte en het ophangen en afhalen makkelijker. Deze universele bevestigingsset is ook verkrijgbaar voor een hangmat die tussen twee muren komt te hangen.

Losse onderdelen voor bevestiging en ophanging

Naast complete sets, zijn er ook losse onderdelen voor het bevestigen en ophangen van hangmatten en hangstoelen verkrijgbaar, zoals de deurklem. Deze is uitsluitend geschikt voor de babyhangstoel Kaya en babyhangmat Kangoo en biedt een snelle ophanging aan een deurpost. Of zorg voor meer comfort met een babymatrasje of een 'Kaya'; een veilig beklede schroefveer die de babyhangstoel nog soepeler laat ‘bouncen’. Deze veren zijn ook verkrijgbaar voor een gewone hangmat en hangstoel, om eenvoudig tussen de bevestigingspunten van de hangmat en touwen aan te brengen.

Extra accessoires

Omdat een hangmat of hangstoel heerlijk is om in te relaxen, maar minder geschikt om samen in te eten, is een picknickkleed een onmisbare accessoire voor de zomer. Uiteraard is ons picknickkleed net zo sterk en comfortabel als onze hangmatten en hangstoelen! De onderkant is gemaakt van waterafstotend polyester, zodat je geen last hebt van nat gras, met een heerlijk zachte, flanellen bovenkant. Daartussen zit een laag van holle vezel, zodat het picknickkleed altijd aangenaam en warm aanvoelt. In de bijgeleverde tas neem je hem makkelijk mee naar de mooiste plekjes!  Voor zwangere vrouwen is het een goed idee om een met een zwangerschapskussen in de hangmat te gaan liggen om extra ondersteuning te bieden.

hangstoelervaring compleet!