Over baby hangstoelen

BABYHANGSTOEL - HANGSTOELEN VOOR BABY'S

De babyhangstoel is speciaal ontworpen om baby's tot rust te brengen en extra comfort te geven tijdens dutjes. Het doek ondersteunt de natuurlijke lichaamshouding optimaal. Alle babyhangstoelen worden gratis geleverd en mogen gratis retour.

Heerlijk geborgen liggen als in een veilige cocon, terwijl je zachtjes wordt gewiegd…Geen wonder dat baby's helemaal tot rust kunnen komen in een babyhangstoel! Daarnaast is een babyhangstoel een veilige en leuke plek om lekker rond te kijken of te beginnen met spelen.

HEERLIJK DUTTEN IN EEN BABYHANGSTOEL

Je baby vindt het heerlijk om op de arm gewiegd te worden of tegen je borst aan te liggen in een natuurlijke geborgen houding. Maar omdat geen enkele ouder continu met een baby kan rondlopen, is het fijn om nog een geborgen plekje te hebben waar je kleintje kan ontspannen. In een babyhangstoel kan je kindje liggen met optimale ondersteuning van de natuurlijke, gekromde lichaamshouding terwijl het zachtjes wordt gewiegd. Het sterke doek, veiligheidsgordeltje en de stabiele ophanging in een babystandaard bieden 100 % veiligheid. De luxe babyhangstoel Kangoo heeft de vorm van een schoot en het doek kan met een houtje-touwtje systeem worden dichtgeknoopt voor een extra behaaglijk gevoel. De grotere babyhangstoel Yayita is geschikt voor baby’s tot 18 maanden en is instelbaar op twee standen: om te spelen en te dutten.

LEKKER SPELEN EN KIJKEN IN EEN BABYHANGSTOEL

Een babyhangstoel is uitermate geschikt voor een momentje ontspanning of een dutje. Dankzij het zachte wiegen en de comfortabele pasvorm is het niet moeilijk om weg te zeilen in een heerlijk slaapje. Maar doordat je kindje in een babyhangstoel actiever kan zitten dan in een babyhangmat, kan hij hierin ook lekker spelen. De spreidstok is ideaal om een paar speeltjes aan te hangen waar je kleintje naar kan grijpen. En rondkijken is op deze leeftijd uiteraard ook heel interessant. Met een babymatrasje kun je je kindje iets ophogen, zodat hij alles nog beter kan zien. En dankzij de makkelijk verplaatsbare standaard zet je hem overal neer, bijvoorbeeld in de keuken als je aan het koken bent, bij zijn spelende broers of zussen, voor het raam of in de tuin op een zomerse dag. Zo kan hij lekker kijken vanuit zijn eigen, comfortabele plekje!